بازدید از مدارس کشور سنگاپور

درباره کشور سنگاپور

سنگاپور

سنگاپور با نام رسمی جمهوری سنگاپور، (Malay: Republik Singapura (مالایا )، Chinese: 新加坡共和国 (چینی )، Tamil: சிங்கப்பூர் குடியரசு (تامیل )) کشوری در مجمع‌الجزایر مالایی به پایتختی شهر سنگاپور است. سنگاپور در جنوب شبه‌جزیره مالایا واقع شده و کوچکترین کشور جنوب شرقی آسیا است.

سنگاپور در شمال خط استوا قرار دارد. کشوری ثروتمند و مدرن است. مالزی و اندونزی تنها همسایه‌های سنگاپور هستند. پیش از حضور کشورهای اروپایی در منطقه، منطقه‌ای که امروزه به عنوان سنگاپور شناخته می‌شود فقط منطقه ماهیگیری مالایی در ریزشگاه رودخانه سنگاپور بود. سنگاپور از سال ۱۸۲۴ تا ۱۹۶۳ میلادی، به غیر از سه سال در زمان جنگ جهانی دوم یکی از مستعمرات بریتانیا بود. در سال ۱۹۴۲ سنگاپور که هنوز مستعمره بریتانیا بود، توسط ژاپن اشغال شد و نیروهای بریتانیایی مجبور به ترک آن شدند. وینستون چرچیل این رخداد را «بدترین فاجعه و بزرگترین تسلیم در تاریخ بریتانیا» نامید. سنگاپور پس از پایان جنگ در سال ۱۹۴۵ میلادی دوباره توسط نیروهای بریتانیایی اشغال شد. هجده سال بعد در سال ۱۹۶۳ سنگاپور به عنوان عضوی از فدراسیون مالزی استقلال خود را از بریتانیا به دست آورد. این کشور در نهایت دو سال بعد در سال ۱۹۶۵ از مالزی جدا شد و به این ترتیب جمهوری سنگاپور شکل گرفت.

سنگاپور با مساحت ۷۲۲ کیلومتر مربع کمی کوچکتر از شهر تهران و کشور بحرین است. این کشور که از تعدادی جزیره تشکیل شده، یکی از مراکز بزرگ داد و ستد کالا در جهان است. سنگاپور یکی از ۳ کشور-شهر مستقل کنونی در جهان است و از زمان استقلال در سال ۱۹۶۵، به یکی از پررونق‌ترین کشورهای جهان تبدیل شده و امروزه یکی از پرترددترین بندرهای دنیاست. سنگاپور از لحاظ ذخایر معدنی کشور فقیری است اما اقتصاد آن که متکی بر بخش خدمات و صنعت است، رشد و شکوفایی فراوانی داشته و این کشور را به یکی از ثروتمندترین مناطق دنیا تبدیل کرده‌است. به نحوی که هم‌اکنون چهارمین مرکز اقتصادی بزرگ دنیا و سومین مرکز بزرگ پالایش نفت در دنیا به‌شمار می‌آید.

آب و هوای سنگاپور گرم و مرطوب است و میانگین بارش سالانه در آن به بیش از ۲۳۴۰ میلی‌متر می‌رسد.

شاخص‌های کلان اقتصادی
نوع شاخص شاخص
جمعیت 5076700 نفر
تولید ناخالص داخلی 222699 میلیون دلار
نرخ رشد اقتصادی 14.8 درصد
درآمد سرانه 43117 دلار
امید به زندگی 81 سال
توسعه منابع انسانی 0.895
شاخص‌های آموزشی
نوع شاخص شاخص
نرخ باسوادی 96 درصد
سرانه آموزشی 11512 دلار
سهم آموزش از تولید ناخالص داخلی 3 درصد
سهم آموزش از مخارج دولت 11.6 درصد
طول دوره‌ی آموزش اجباری 6 سال
تعداد روز تحصیلی در یک سال 185 روز
تعداد هفته‌ی آموزشی در مقطع ابتدایی و راهنمایی 40 هفته
روز آموزشی برحسب دقیقه 380 دقیقه
میانگین تعداد ساعت آموزشی در مقطع ابتدایی در یك سال تحصیلی 803 ساعت
میانگین ظرفیت کلاس در مقطع ابتدایی 34 نفر
طول دوره‌ی پیش دبستانی 3 سال
درصد دانش آموزان دختر در مقطع ابتدایی 48 درصد
حقوق پایه معلمان ابتدایی 40875 دلار
سنگاپور
چشم انداز

مدارس اندیشنده، ملت یادگیرنده.

ماموریت

مأموریت وزارت آموزش و پرورش، شکل دادن به آینده ملت از طریق تربیت افرادی است که آینده‌ی ملت را تعیین خواهند کرد. وزارت آموزش و پرورش برای کودکان، آموزشی پربار و متناسب تدارک می‌بیند، توانایی‌های بالقوه‌ی آن‌ها را می‌پروراند و آن‌ها را به شهروندانی تبدیل می‌کند که به مسئولیت‌های خود نسبت به خانواده، جامعه و کشور آگاه‌اند.

سنگاپور

سنگاپور

بازدید از مدارس کشور سنگاپور - ۱۳۸۹

این سفر از تاریخ ۲ تیرماه تا ۱۰ تیرماه ۱۳۸۹ به همراه ۴۳ نفر از مدیران و مسئولین مدارس سراسر کشور برگزار شده است. در این سفر ضمن بازدید از مدارس موفق کشور سنگاپور، از جاذبه‌های دیدنی این کشور نیز بازدید شد.

سنگاپور

بازدید از مدارس کشور سنگاپور - ۱۳۹۵

این سفر از تاریخ ۲ اسفندماه تا ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ به همراه ۴۰ نفر از مدیران و مسئولین مدارس سراسر کشور برگزار شده است. در این سفر ضمن بازدید از مدارس موفق کشور سنگاپور، از جاذبه‌های دیدنی این کشور نیز بازدید شد.